Dermatude

slider31 Behandling med Dermatude

Behandling med Dermatude er en skånsom behandling, der sætter den naturlige regenerering af huden i gang. De behandlingsmæssige fordele er veldokumenterede og kendes under betegnelsen kollagen induktionsbehandling, Collagen-Induction-Therapy CIT eller Micro Needeling. Metoden er en patientvenlig, ambulant behandlingsmetode med varige resultater.

 

Hvordan virker Dermatude?

Dermatude behandlingen har en kompleks fysiologisk påvirkning på huden: En pen med op til 0,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller i huden, hvilket starter hudens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen.

 

Mikro-nålene forårsager en ganske lille og ubetydelig skade, som kroppen dog registrerer og derved stimuleres hudcellerne til at dele sig. Udifferentierede celler provokeres til hurtigere vækst og omdannes til hornceller, som styrker det øverste hudlag. I det underliggende hudlag stimuleres fibroblaster til at danne mere kollagen, som er den primære struktur i bindevæv. Dette omdannes til kollagenfibre, som – integreret i bindevævsmatrixer – forbedrer underhuden.

 

Samtidig med den mekaniske stimulering presses et tilpasset serum ind i huden under behandlingen. Serumet optages op til 80 gange bedre end ved almindelig påføring. Derved opnås maksimum effekt af behandlingen.

 

Behandlingen er ganske ufarlig. Andre typer behandlinger kan gå dybere i huden, men forskerne bag Dermatude har gennem tests fundet den dybde, der ikke giver bivirkninger og ardannelse i de dyere hudlag – med modsat effekt til følge. Derfor er Dermatudes behandlinger helt sikre – og alligevel effektive. Dermatudes behandlinger adskiller sig fra andre typer metaterapi behandlinger ved at anvende et fleksibelt nålehoved med 18 nåle. Flex Head teknologie følger huden og sikrer derved en mere ensartet og effektiv behandling uanset formen på den behandlede hud. Dette kombineret med de særlige subjectables (serum) giver et indiskutabelt resultat.

dermatude-after-before-2

Hvilke hudproblemer kan behandles?

  • Ar
  • Rynker specielt om øjne, overlæbe, hals eller bryst
  • Fine linjer
  • Dybe linjer
  • Grove porer
  • Solskader / pigmentproblemer (alle hudfarver)
  • Strækmærker

Alle områder på kroppen kan behandles.

Behandlinger:

Fuld Ansigtsbehandling:

Efter grundig rens og desinficering påbegyndes behandlingen. Den valgte subjectable (serum) påføres og pennen føres i roterende bevægelser henover huden. Der anvendes sterile engangsnåle. Der anvendes forskellig dybde og hastighed – alt efter hud, område og hvordan behandlingen tåles. Den fulde ansigtsbehandling fokuserer på heleansigtet eller specifikke områder i ansigtet og er rettet mod hudforbedring og hudforyngelse. Umiddelbart efter behandling påføres en iskold gel-maske, der både køler og tilfører huden fugt. Dette minsker rødmen og forbedrer resultatet.

Resultat:

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være sensitiv og let til moderat rød. Dette forsvinder efter nogle timer. Der må ikke påføres makeup og andre cremer end fra Dermatude før dagen efter behandlingen. For opnå det bedste resultat anbefales det at købe Dermatudes creme til hjemmebrug. Huden kan efter et par dage føles stram og let afskalning er normalt. Behandling med Dermatudes creme anbefales. Huden vil herefter få en bedre struktur, finere porer, blive mere fast, genvinde sin elasticitet og se yngre ud.

Tillægsbehandling: Rynke behandling:

Udover den overordnede forbedring af huden er Metaterapi også egnet til en målrettet korrektion af rynker. Der er et ‘9-point’ rynkemodul, der får dybe rynker til at fade ud og et ‘7-point’ modul til at behandle fine linjer. Ved at benytte en særlig teknik, aktiveres huden neden under rynken.

Resultat af tillægsbehandlig:

Der vil være røde streger (små rifter) efter tillægs behandlingen (IKKE efter den almindelige behandling) – som efter at bleve revet af en kat. Disse streger vil være i ansigtet i 3-7 dage, og vil herefter falde af. Det er vigtigt ikke at pille i det behandlede område. Som et resultat af behandlingen bliver bindevæv produceret, som fylder rynken op indefra og ud. Igen er dette en naturlig proces, der finder sted i huden. Behandlingen indebærer overhovedet ikke injektion af fillers og ingen muskler eller nerver bliver blokeret. Men for at understøtte den naturlige proces, anvendes der specielle serummer for at opnå et hurtigere og mere effektiv resultat.

 

Nogle kan se resultater allerede efter en behandling, men generelt anbefales der et behandlingsforløb på 4 og 8 behandlinger. Resultatet kan vedligeholdes med en behandling hver 6-8 uge – eller med et kurforløb en gang om året.

 

Ansigt:

Prøvebehandling – kr. 799

1. stk behandling – kr. 1.100

4 behandlinger – kr. 3600 ( pr. behandling 900 kr. )

8 behandlinger – kr. 6800 ( pr. behanding 850 kr. )

Tillægsbehandlinger – pr behandling:

Håndryg – kr. 300

Hals – kr. 400

Bryst – kr. 500

Dybe rynker – kr. 500

Specifikke ar på krop – kr. 200 (afhængig af størrelse)

Ved køb af 4 gange opnås 10% rabat

Ved køb af 8 gange opnås 20% rabat